Foredrag med René Holten Poulsen til Fitnessmesse i Aarhus


Verdens bedste vendte kajak og karriere i Aarhus.

 

Årets Sportsnavn og vinderen af BTs Guld 2015, René Holten Poulsen, sikrede FitLife´s nylancerede FitnessMesse i Aarhus en flyvende start og imponerede de mange kyndige tilhørere med sit indlæg om de effektive træningsmetoder, der har gjort ham til Danmarks største OL´16-guldhåb i Rio.

 

René Holten havde kort forinden ´fordoblet´ sin VM-triumf 2014 ved at blive verdensmester på såvel 500 som 1.000 meter ved VM 2015 i Milano.

 

Og ved det velbesøgte arrangement i Aarhus fortalte verdens bedste kajakroer om sin krævende vej frem mod VM-gudmeldajerne og om sine aktuelle forberedelser til de forestående skrappe medaljekampe i Rio.

 

Den karismatiske idrætspersonlighed gav sit publikum et eksklusivt indblik i sine jernhårde træningsprogrammer og vinderstrategier og fastslog de to vigtigste faktorer for sin markante succes i kajakken: Dedikation og vilje.

 

Undervejs afslørede René Holten Poulsen nyttige værktøjer til, hvordan man som fitness- eller sportsudøver selv kan blive i stand til at løfte sit bundniveau og skabe sig de nødvendige boosts på de helt rigtige tidspunkter.

 

Det store danske OL-guldhåb leverede flotte highlights fra sin allerede flotte, begivenhedsrige karriere og formåede at holde publikum fanget med sit personlige, fængslende og humoristiske foredrag.

 

Det vellykkede foredrags-arrangement med René Holten Poulsen 31. oktober 2015 i Aarhus var arrangeret i et samarbejde mellem FitnessMesse Aarhus og PLAYMAKER Booking.

I sætter holdet - Playmaker skaber muligheden

Få et forslag

ELLER RING PÅ 70 23 43 53