Per Steffensen


SPILLERAGENT

Fodboldagent med boldøje

Han var midtbaneprofil på Brøndbys første guldalderhold – var bl.a. med til at vinde DM-titlen i 1985, 1987 og 1988 – og spillede sideløbende en håndfuld A-landskampe, før han i 1989 tog til hollandsk fodbold, hvor han spillede to sæsoner for FC Twente.

Efter fodboldkarrieren forblev Per Steffensen i offensiven i sportens verden – bl.a. som journalist på B.T. Sporten, hvor han bl.a. dækkede VM´98-slutrunden i Frankrig, samt Tour de France, før han i 2001 betrådte vejen, som siden gjorde ham til selvstændig spilleragent med FIFA-licens.

Per Steffensen Thumbnail

Ved siden af sit daglige virke som spilleragent for topspillere som Daniel Agger og Thomas Kahlenberg m.fl. optræder Per Steffensen som efterspurgt foredragsholder, der giver et spændende indblik i spillet i fodboldverdenens kulisser, herunder i det taktiske spil og i forhandlingerne om de store kontrakter.

Følg Per Steffensen her

Book Per Steffensen

Foredrag

Læs mere og book et foredrag med en af den danske fodboldverdens mest succesrige spilleragenter, der fortæller om de interessante, jernhårde kampe – ved forhandlingsbordene uden for banen…

Læs mere

Læs mere og book et foredrag med en af den danske fodboldverdens mest succesrige spilleragenter, der fortæller om de interessante, jernhårde kampe – ved forhandlingsbordene uden for banen…

Manden bag dansk fodbolds største handler

I 30 år har Per Steffensen haft dansk og international topfodbold dybt inde under huden – først som midtbaneprofil i Hvidovre og Brøndby, siden som sportsjournalist på dagbladet B.T. og i den sidste halve snes år som FIFA-licenseret spilleragent.

I sine foredrag fortæller den succesrige FIFA-agent, der har stået bag flere af dansk fodbolds største transfers, om sine forhandlinger med nogle af verdens største klubber og om det taktiske spil samt tro på egne evner, når de afgørende samtaler spidser til.

I den benhårde branche gælder det først som sidst om at kunne spotte talentet, den næste generations stjernenavne, før alle andre, men hvordan gør man det i praksis?  Og hvilke evner og kompetencer kræver det – for spilleren som for agenten – at finde, skabe og forme en fremtidig stjernekarriere…?

Per Steffensen skræddersyr gerne et foredrag med emner og vinkler, der matcher din virksomhed eller organisations ønsker, og krydrer sine foredrag med anekdoter og historier fra sine mange oplevelser face-to-face med fodboldverdenens største personligheder.

SEND FORESPØRGSEL

Eller ring på 70 23 43 53