Per Rud


SPORTSCHEF

En dygtig fodboldkøbmand

Han er tidligere træner for kvindernes U17- og U19-fodboldlandshold, men blev i 2004 sportschef i først Herfølge Boldklub og siden HB Køge, hvor han trods beskedne økonomiske råderum markerede sig som meget kreativ og dygtig fodboldkøbmand.

Per Rud var således et kompetent valg, da Brøndby i 2013 tilbød ham jobbet som ny sportschef i den tidligere mesterklub, hvor han ind til 2015 stod i spidsen for en vellykket fornyelsesproces med en række nye tiltag, herunder spillersalg og visionær indkøb.

Per Rud optræder i dag som en kyndig og afholdt foredragsholder, som i underholdende og humoristisk toneleje fortæller om emner som ledelse, forandringer samt om det pres der fulgte med et job i toppen af dansk fodbold, hvor hans dispositioner var til eksamen på stadion hver weekend.

Book Per Rud

Foredrag

Læs mere her og book et foredrag med Per Rud, der bl.a. sætter fokus på dagligdagen i dansk topfodbold, senest hos hans tidligere arbejdsgiver Brøndby IF.

Læs mere

Læs mere her og book et foredrag med Per Rud, der bl.a. sætter fokus på dagligdagen i dansk topfodbold, senest hos hans tidligere arbejdsgiver Brøndby IF.

Chef for forandringer

Med baggrund i sin egen begivenhedsrige karriere som først træner, siden sportschef og fodboldkøbmand på både lavere og højeste danske plan stiller Per Rud  skarpt på sine daglige udfordringer med at skabe resultater, der er synlige både fra stadiontribunen og i tabellen.

I sit foredrag fortæller Brøndbys tidligere sportschef om de store forandringer, som klubben på Vestegnen undergår i disse år, om situationen oven på en række uvante kriseår, om den tidligere top- og mesterklubs genrejste ambitioner om at nå tilbage til Superligaens øverste pladser.

Per Rud lægger vægt på at skræddersy et foredrag  med emner og vinkler – og krydret med god humor og sjove anekdoter – der passer til netop din virksomheds eller organisations aktuelle ramme og arrangement.

Send forespørgsel

Eller ring på 70 23 43 53