Erik Sviatchenko


FODBOLDSPILLER

Profil med højt kikkertsigte

Opvokset i Viborg med ukrainske rødder er han i dag en af de fremtrædende profiler på FC Midtjyllands tophold i Superligaen – en status, som den uhyre ambitiøse forsvarsspiller har måttet kæmpe hårdt, intensivt og målrettet for at opnå og lykkes med. Det hårde arbejde har for alvor båret frugt i 2015, som bød på A-landsholds debut og den unge forsvarskæmpe kan noteres for to A-landsholds kampe.

Men Erik Sviatchenko sigter endnu højere og længere med sin lovende karriere – den unge talentfulde og målfarlige centerforsvarer vil kort og godt være Danmarks allerbedste på pladsen samt herefter også markere i feltet blandt verdens 15 bedste forsvarsstjerner.

Uden for fodboldbanen optræder Erik Sviatchenko – når kampkalenderen og tiden tillader det – som fordragsholder, hvor han ud over at fortælle om sin egen hidtil  flotte vellykkede karriere også gerne stiller skarpt på emner som individuel og kollektiv mentaltræning m.v.

Følg Erik Sviatchenko her

Book Erik Sviatchenko

Foredrag

Læs mere her om Erik Sviatchenko og book ham til et foredrag, hvor han fortæller om sin hårde personlige vej til succes – om at ramme alle de rigtige trædesten i de daglige kampe for at lykkes.

Læs mere

Læs mere her om Erik Sviatchenko og book ham til et foredrag, hvor han fortæller om sin hårde personlige vej til succes – om at ramme alle de rigtige trædesten i de daglige kampe for at lykkes.

Ung vindertype på optur

Via klubbens fodboldakademi spillede Erik Sviatchenko sig til professionel kontrakt hos FC Midtjylland, men en korsbåndskade i 2011 kostede herpå hans deltagelse i U/21 EM-slutrunden samt et helt års pause.

Den lovende Superliga-profil fortæller om hemmelighederne bag sin iøjnefaldende udvikling, om at turde skille sig ud fra mængden og turde række åbent ud efter de højeste mål.

Under overskriften “Hvad gør jeg for at nå mine mål om en kontrakt i Chelsea om senest fem år” fokuserer FC Midtjyllands unge forsvarsstjerne på de mentale drivkræfter, som han i disse år har dedikeret sit karriereliv til.

Erik Sviatchenko skræddersyer sine foredrag og indlæg, så de passer præcis til jeres arrangement i fodbold-, idrætsklubben eller i virksomheden.

Send forespørgsel

Eller ring på 26 25 66 67